goedemorgen D-reizen Zwolle - Reisverslag uit Zwolle, Nederland van Gerda Heuw - WaarBenJij.nu goedemorgen D-reizen Zwolle - Reisverslag uit Zwolle, Nederland van Gerda Heuw - WaarBenJij.nu

goedemorgen D-reizen Zwolle

Door: Gerda

Blijf op de hoogte en volg Gerda

16 Februari 2011 | Nederland, Zwolle

Afgelopen zaterdagochtend werd ik gebeld: 'goedemorgen D-reizen Zwolle met ... Ik bel u om een vluchtwijziging door te geven. De geplande vlucht via Cairo en Johannesburg naar Maseru blijft in principe hetzelfde maar alleen een dagje later!'
Grrr denk je alles mooi op tijd geregeld te hebben krijg je dit!!!
Ze zouden nog naar andere opties gaan kijken in het geval we niet accoord gingen. Daarom hebben we in eerste instantie geen accoord gegeven.

Gisteren werden we weer gebeld: 'goedemiddag D-reizen Zwolle met ...' de andere optie die ze gaven was dezelfde dag vliegen (dinsdag de 22e dus) via Londen en Johannesburg. Helaas zit daar wel een prijskaartje aan: even allebei 300 euro erbij lappen!!!
Na over en weer wat bellen binnen de familie toch maar besloten om een dagje later te vertrekken. En met mijn logica bekeken heb ik nu 300 euro meer om uit te geven in Lesotho :D.

Inmiddels heb ik afscheid genomen op mn werk, eet ik me helemaal klem in afscheidsetentjes ed en is mn kamer een slagveld.
Gelukkig doe ik alles in een heerlijk rustig tempo en geniet ik van alle dingetjes die ik nog aan het doen ben.
Al is het best raar om over een week niet meer in Nederland te zijn maar een half jaar Lesotho voor de boeg hebt!

Nog even wat praktische dingen:
- ik vertrek nu dus woensdag 23 februari
- komende zondag ben je van harte uitgenodigd om in Zwolle een (afscheids)bakje koffie of thee te komen drinken
- het adres waarop ik post kan ontvangen (er zijn mensen die hiernaar gevraagd hebben ;))
Gerda ten Heuw
P.O. Box 9379
QE II, Hospital
Maseru 100
Lesotho

Dat was het weer vanuit Nederland. De volgende keer schrijf ik waarschijnlijk vanaf Maseru, Lesotho.
Tot dan!

• 16 Februari 2011 - 16:18

Mieneke:

Veel plezier nog je laatste daagjes in NL! En hihi.. 300 euro meer te besteden in Lesotho.. grapjas :) xx

• 16 Februari 2011 - 19:40

Tess:

Haha nog maar een weekje hé! Time flies.
    Spannend!! Hééél erg veel plezier.
    En iid Gerda das toch weer 300 euries te besteden, vind ik erg slim bedacht!
    Dikke kus!!

• 16 Februari 2011 - 19:50

Anne Molenaar:

fijne week nog en heeeeeeeeeel veel plezier en succes in Lesotho!!
    liefs,
    anne

• 16 Februari 2011 - 20:31

Jayjay:

Typisch dat ze geen tegemoetkoming doen, omdat jij er niet voor gekozen hebt je vlucht aan te passen. Kreeg je geen korting bv.? Suc6 met de voorbereidingen verder en goede reis alvast! Jj@Dordt.

• 18 Februari 2011 - 10:21

Marianne Elzinga:

Hoi Gerda,

een hele goede reis gewenst en veel plezier daar!
    Gods zegen!

Groetjes Marianne

• 18 Februari 2011 - 17:35

Pinda:

pfff, ik vind dat ze je 300 euro korting moeten doen op deze vlucht ipv 300 bijbetalen op een andere vlucht! t'Is geen reclame voor ze... Fijne reis, geniet elke minuut!

• 23 Februari 2011 - 07:46

Diana/Jeremy:

Lieve Gerda, een fijne vlucht toegewenst.
    We zullen aan je denken en maak veel foto's zodat we lekker een beetje mee mogen genieten. Heb je de steen meegenomen (hahaha)
    we hopen dat het geluk brengt,
    Kus van mij en natuurlijk Jeremy
    Doeiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Diana

• 23 Februari 2011 - 09:02

Deb:

Hoop dat je een goeie reis hebt op het moment :) Ik denk aan je!