WWWHHHHAAAAAAAA - Reisverslag uit New York, Verenigde Staten van Gerda Heuw - WaarBenJij.nu WWWHHHHAAAAAAAA - Reisverslag uit New York, Verenigde Staten van Gerda Heuw - WaarBenJij.nu

WWWHHHHAAAAAAAA

Door: Gerda

Blijf op de hoogte en volg Gerda

01 Januari 2009 | Verenigde Staten, New York

WIEHOE!!!
Ik heb 6 uur langer van 2008 mogen genieten ;).
Ik belde mn ouders en toen kwamen we tot de conclusie dat zij in de toekomst leven (2009) en dat ik nog in het verleden leefde (2008 ). Best grappig. Vond ik...

Maar voordat ik mn oudjaarsavond zal beschrijven wil ik eerst nog even zeggen dat ik de vakantie heerlijk aan het uitbuiten ben! Lekker weg gaan wanneer en waar je naartoe wilt. Veel naar Manhattan geweest.
De Donkin Donuts heeft weer aan ons verdiend door ons de goeie warme choco te verkopen.

De kerstdag heb ik met andere stafleden doorgebracht. Lekker gegeten en kadootjes uitgepakt :).
Jullie tweede kerstdag (wat hier geen kerstdag meer is) heb ik met Mieneke (uit Zwolle) doorgebracht. Echt tof om 'even' iemand hier op bezoek te hebben en de stad (NY) in te gaan. Net alsof het de normaalste zaak van de wereld is!

Op mijn verjaardag heb ik eerst een ontbijt op bed gehad van Deborah :). Verder zijn we twee keer naar de kerk geweest ('t was zondag...). Tussendoor heeft Deb me getrakteerd op een etentje.
Tijdens het etentje kreeg ik van Vivi (mn teamleider) een ticket voor een Broadwayshow!!! We gaan naar Mary Poppins :) :) :) 8 januari.
's Avonds heb ik nog genoten van de 'grootmoeders duimdrop' die ik van mn ouders gekregen had...

En gisteren was het dus oudjaarsdag.
Om twaalf uur zouden we het dak van het gebouw opgaan. Vanaf het dak kun je de skyline van Manhattan zien en kun je mooi over Brooklyn kijken. (de andere wijken zijn te ver weg om te zien...)
Ik natuurlijk verwachten dat het ontzettend mooi zou zijn met al het vuurwerk.
Viel dat eens even vies tegen....
Bijna geen vuurwerk!!!
Blijkt de vuurwerk illigaal te zijn hier :(
k heb ook al de oliebollen gemist waar ik gek op ben. En de kniepertjes zijn ook al aan mn neus voorbij gegaan dit jaar. grrrr

Maar ondanks dat hebben Deborah en ik het nieuwe jaar heel tof ingeluidt: Op het dak van het gebouw de zegen van God over New York uitgezongen! Was echt tof!

Bij deze wil ik natuurlijk ook jullie allemaal Gods zegen toewensen. Dat jullie lekker van die toffe God mogen genieten dit jaar.

En dat genieten gaan Deb en ik zeker doen ;). Wij gaan morgenvroeg namelijk op vakantie!
We gaan twee nachten doorbrengen in Washington en direct daarna drie nachten in Philadelphia.
We hebben er ontzettend zin in om nieuwe dingen te gaan ontdekken. Want tja... New York kennen we inmiddels op ons duimpje ;)

7 Januari komen we weer terug in dit gebouw. We mogen dan nog twee nachten hier slapen.
De 9e vertrekt ons vliegtuig om een dag later 's ochtends rond 8.30 in Dusseldorf aan te komen.

En dan kan ik weer
* lekker spelletjes doen. (Hier houdt niemand van spelletjes doen....)
* gitaar spelen
* met vrienden afspreken
* genieten van mn moeders gehaktballen ( ;) )
* bankhangen met Inge
* lekker koken

Maar tot die tijd nog hier op en top genieten!!! WHAAAAAA nog maar 8 dagen te gaan hier!!!

• 02 Januari 2009 - 04:45

Mieneke:

woehoe.. ben de eerste die op dit berichtje reageert.. :) niet gek ook.. in NL is het 5.44 uur.. :)

Ja het was cool, ff saampjes te zijn in NY!
    Thanks,
    See ya,
    Mieneke

• 02 Januari 2009 - 08:53

Lotty:

Geniet ervan..!! Gaaf dat je daar nog tijd voor hebt, lekker relaxen!
    Ennuhm.. doe je ze de groeten in Zwolle??!
    Daaaag topper! Goed gedaan hor!

• 02 Januari 2009 - 09:03

Vakidioot:

Een heel gelukkig nieuwjaar vanuit Noordscheschut toegewenst!!!

• 02 Januari 2009 - 09:29

Anne:

hee gerda,
    jij ook de allerbeste wensen voor 2009!!
    geniet van je vakantie!
    liefs,
    anne

• 02 Januari 2009 - 12:23

Gerda:

Ook best wishes voor 2009! Geniet nog maar even goed van je vakantie.

• 02 Januari 2009 - 17:00

N:

en winkeltje-winkeltje met Nanna dan?????????

• 03 Januari 2009 - 10:47

Wat Dacht Je? :-):

En natuurlijk chinees eten.......

• 05 Januari 2009 - 18:54

Annelien:

tja, maar wij hebben lekker weer langer van 2009 kunnen genieten... tis maar net van welke kant je het bekijkt. Heerlijk met oliebollen en knieperties.

He, ik ga je vast een hele goede terugreis wensen, en geniet nog van de laatste daagjes!!!

• 05 Januari 2009 - 21:51

Jayjay:

Nice story! No Chinese fireworks in NY? Too bad.. Even at Times Square no fireworks? ;-)

• 06 Januari 2009 - 14:39

Pauli:

NEDERLAND WIL GERDA TERUG!
    nog 4 nachtjes slapen.... :-) wiehoei! :D

• 07 Januari 2009 - 18:45

Geke:

Nog een paar nachtjes en dan ben je weer terug in Nederland! Toch wel weer erg snel gegaan! Hey, heel veel succes en sterkte met afscheid nemen! Geniet nog van je laatste daagjes daar! Zie je binnenkort weer!

Liefs, Geke