PCOS
Door: Gerda
Blijf op de hoogte en volg Gerda
22 November 2005 | Suriname, Paramaribo
Nou, we zijn gisteren en vandaag bij de stichting geweest. Maandag kwamen we daar het hebben de dagopening meegemaakt (elke ochtend wordt er begonnen met gebed en stukje uit een Bijbels dagboek en met zingen).
Vervolgens moesten we meelopen naar een ander gebouw waar een tentoonstelling over Antwerpen klaargezet was. Allemaal spelletjes en video's. Wij werden daar direct ingezet, want er kwamen kinderen van de school om daar te spelen/leren.
Wij moesten ze begeleiden. Dat was erg leuk!
Na een uurtje gingen ze weer weg en gingen we terug naar de stichting. Daar vroegen we ons af wat we nu konden gaan doen. Maar er was niemand die ons dat kon vertellen. 'ga maar lekker naar huis' werd er gezegd. Oke, geen probleem :). Dus zijn we lekker Paramaribo ingegaan om op slipperjacht te gaan.
Vandaag zijn we weer naar de stichting geweest. We worden elke morgen ingezet bij de tentoonstelling Antwerpen. Daarnaast mogen Geke en ik verschillende scholen in Paramaribo gaan bezoeken!
Voor de kinderboekenweek worden er verschillende wedstrijden gehouden. Zoals voorlezen, verhaal vertellen, rappen, musical, tekenen, verhaal schrijven en dichten.
Om die wedstrijden te promoten en te stimuleren mogen we bij ongeveer 16 verschillende scholen langs om hulp aan te bieden.
Het lijkt me erg leuk om de verschillende scholen te zien!
Voor zover weer de berichten uit Switi Sranan!
bigi (grote) brasa (knuffel) bakra (Nederlander) Gerda (ik)
22 November 2005 - 19:28
Inge:
Yes, de 1e reactie!!
Gaaf om zoveel verschillende scholen te mogen zien! heel interessant. Maak je veel foto's in de klassen? Ik ben heel benieuwd hoe ze het daar hebben enzo!!
Liefs Inge -
23 November 2005 - 00:51
Deborah:
Ha lieve meid,
Heerlijk om te horen dat je je wel goed vermaakt :) Geniet er van!! We hebben je gemist op kring hoor, en dat zullen we blijven doen!
Knuffel terug! -
23 November 2005 - 09:18
Alianne:
Hoipoi,
Leuk om weer wat van je te lezen. Echt handig he, dat internet. En hoeveel paar slippers heb je gekocht?? En hebben ze daar leuke winkeltje-winkeltje-winkeltje?
NN -
23 November 2005 - 10:59
Laura:
Hoi Gerda
knuffel van mij
lees ook maar mn reactie op geke's weblog
echt super hoe goed het nu al bevalt
liefs laura -
23 November 2005 - 17:07
Tjitske:
Hoi
Zo tof wat je allemaal aan het doen bent!Succes met alles!!
liefs Tjitske -
23 November 2005 - 17:19
Irene:
Hoi Gerda
Zo te horen heb je het wel naar je zin daar in Suriname!!! Heel veel succes en pleizer.Groetjes aan Geke.
Liefs Irene -
23 November 2005 - 20:35
Willeke:
Hej lieverd! gaaf om te horen dat je het daar zo leuk hebt! lekker origineel, mr tis echt zo;)
groetjes en liefs Willeke -
23 November 2005 - 20:36
Dene Uit Oosterwolde:
Hé Gerda
Leuk om je verhalen te lezen vanuit Suriname. De taal zal daar wel geen probleem hoeven te zijn, heerlijk...zou ook iets voor mij zijn.
Geniet maar lekker van de tijd daar in Suriname en tot ziens weer in Nederland.
bigi brasa Gerine -
24 November 2005 - 00:00
Frieda:
Mag ik een keertje mee winkelen?... -
25 November 2005 - 00:05
Anne Van Sprang:
hee lieve gerda,
wat leuk om weer iets van je te lezen! Gaaf dat je er al lekker bezig bent joh! Heel veel plezier nog!!
knuffel
Anne -
26 November 2005 - 11:01
Inge:
HET SNEEUWT!!
Echt raar dat het bij jullie zo lekker warm is, en hier alles wit is!
He, goed weekend daar!
Inge -
26 November 2005 - 14:18
Dineke:
he gerda, wat cool dat je nu in suriname zit bij echte zwartepieten hi hi. Hier in Nederland is iedereen natuurlijk in de sinterklaas sfeer. Ik wens je veel plezier en succes toe in het werk daar! Groetjes Dineke neutel (hi hi hi) -
26 November 2005 - 15:47
Jantine!:
Hey meid!!!!
Wat gaaf dat je dr nu al bent! En dat je het naar je zin hebt! Heel veel plezier, tot over veel maanden....snif!
Ik blijf je volgen!!
lfs Jantine -
26 November 2005 - 19:22
Gerda:
He Gerda,
Sneeuw in Nederland, zon in Suriname... wij in de sneeuw en jij in de zon! Geniet ervan! En... Schrijf maar veel, dan kunnen we meegenieten!
Liefs Gerda -
29 November 2005 - 16:25
Oom Herman + Tante Margreet:
We zijn jal;oers op jou in Surinamw!. Het is echt winter, maar dat hebben er al meer opgemerkt.
Gerda het ja je goed en de hartelijke groeten van:
Oom Herman en tante Margreet,
Dick en Nienke,